Problems with installation of webauction.

A place to discuss and receive support for the Web Auction application.

Problems with installation of webauction.

Postby S7N » Tue May 20, 2008 10:07 am

Hi,
Im new to the whole lot of the php, xhtml mysql etc, so helping me may be kinda hard :? . infact i started to learn 3weeks ago lol.
I am trying to intall the bidding script to a site that i have made/making.

i have set up the username, database & password and also added them to the conf.ini and uploaded a seperate file in the public_html (For the script)



Heres the error log -

Warning: Error parsing conf.ini on line 39 in /home/mattbarb/public_html/webauction-0.3.2/index.php on line 8

Warning: Error parsing /home/mattbarb/public_html/webauction-0.3.2/conf.ini on line 39 in /home/mattbarb/public_html/webauction-0.3.2/dataface/Dataface/Application.php on line 176
Error loading config file

Any ideas....
S7N
 
Posts: 3
Joined: Tue May 20, 2008 9:32 am

Postby shannah » Tue May 20, 2008 10:17 am

Well. It says it is having trouble parsing the config file on line 8. So the best thing to do is look on line 8 of your conf.ini file and see what you have there. Most likely you forgot to close a quotation. It is also possible that you edited the file in a text editor that adds hidden gibberish characters that cause it to be parsed incorrectly.

-Steve
shannah
 
Posts: 4457
Joined: Wed Dec 31, 1969 5:00 pm

Postby S7N » Tue May 20, 2008 10:21 am

Firstly let me say WOW, that was a fast response :D .
Ok so if that is the conf.ini file that may be corrupt with an extra tag or something, is that posibly causing the 2 other error messages? ( i edit it in dreamweaver is that ok? a silly question i know but as i said i am very new to this and will not lie, i am lacking loads of knowledge on the whole web design front.)Only one way to learn..................



:roll:

ohhh
seems i needed that " lol at the end of password
S7N
 
Posts: 3
Joined: Tue May 20, 2008 9:32 am

Postby shannah » Tue May 20, 2008 10:52 am

seems i needed that " lol at the end of password


Does that mean that you have resolved this issue?

Best regards

Steve
shannah
 
Posts: 4457
Joined: Wed Dec 31, 1969 5:00 pm

Postby S7N » Tue May 20, 2008 11:28 am

Yes seems to be working fine ty
S7N
 
Posts: 3
Joined: Tue May 20, 2008 9:32 am


Return to Web Auction Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron
Powered by Dataface
© 2005-2007 Steve Hannah All rights reserved