No Winner Mail - CLOSED

A place to discuss and receive support for the Web Auction application.

No Winner Mail - CLOSED

Postby leeue » Sun Oct 18, 2009 9:28 am

I do receive registration/activation and outbid mails (user and admin notifications) but no winner mail...(???). Does anybody know what can be the problem? Which settings can I check?

================
Shannah, is it possible that this is the cause of the 'anonymous activation/registration email' solution? As far as I can see nothing else has changed. And before this modification the winner mails did show up.
================

Thanks for your reply!
Regards,
Erik
Last edited by leeue on Tue Oct 20, 2009 3:12 am, edited 1 time in total.
leeue
 
Posts: 11
Joined: Fri Oct 16, 2009 2:29 am

Postby shannah » Mon Oct 19, 2009 4:27 pm

I don't believe that this can be related to the registration activation email solution.

Hard to say what would cause this. Check your error log and see if there are any clues there. Perhaps something in the email itself causing an error as it is being sent.

-Steve
shannah
 
Posts: 4457
Joined: Wed Dec 31, 1969 5:00 pm

No Winner Mail - CLOSED

Postby leeue » Tue Oct 20, 2009 3:11 am

Thanks for your reply Steve.
I'll try to find an errorlog.
The auction is running now as a pilot, and I will send a winner mail manually on closing day, so let's close this topic for now.

Erik
leeue
 
Posts: 11
Joined: Fri Oct 16, 2009 2:29 am


Return to Web Auction Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron
Powered by Dataface
© 2005-2007 Steve Hannah All rights reserved