Errors after installation

A place to discuss and receive support for the Web Auction application.

Errors after installation

Postby PLIEGO » Fri Jan 15, 2010 4:12 am

Hello, I just finished installing webauction and gives me errors in navigation.

There are some options that I can use, always appears the same error:

"Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@numismaticapliego.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Www.numismaticapliego.com Apache Server at Port 80"


This error occurs when attempting to create new products or edit the administrator profile. Nor lets me create a user account.

Someone has passed this

I hope you can help me

I pray you pardon my English

You can see the website here www.numismaticapliego.com/webauction

A greeting
PLIEGO
 
Posts: 2
Joined: Fri Jan 15, 2010 3:59 am

Re: Errors after installation

Postby PLIEGO » Fri Jan 15, 2010 10:33 am

Hello again, I tried to install it on another server and if it works, so far no errors ... can it be?
PLIEGO
 
Posts: 2
Joined: Fri Jan 15, 2010 3:59 am


Return to Web Auction Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron
Powered by Dataface
© 2005-2007 Steve Hannah All rights reserved