Error 101

A place to discuss and receive support for the Web Auction application.

Error 101

Postby sage » Mon Jun 18, 2012 9:26 am

We have been using WebAuction for several years and have really loved it. as we began preparing for our annual auction several weeks ago we began getting error 101 messages anytime we tried to go beyond the home index.php page. After several attempts at fixing and re installing on server I found that by removing the extra dash after .php? (webauction-0.3.11/index.php?-table=products) in the url we are able to open the page without any problems. any idea what is causing this error or how to fix it? Thanks! -Sage
sage
 
Posts: 2
Joined: Mon Jun 18, 2012 9:11 am

Re: Error 101

Postby shannah » Wed Jun 20, 2012 10:22 am

Error 101 is a connection reset by server error. Which means that the server looks like it's crashing for some reason. Are there any clues in the error log?
shannah
 
Posts: 4457
Joined: Wed Dec 31, 1969 5:00 pm

Re: Error 101

Postby sage » Fri Jun 22, 2012 10:03 pm

unfortunately i dont have access to the error log through my hosting plan. I cant figure out why the pages load once the dash is removed from the URL or what would have caused this error to start happening now. It was never a problem before. Thanks
sage
 
Posts: 2
Joined: Mon Jun 18, 2012 9:11 am

Re: Error 101

Postby shannah » Sun Jun 24, 2012 10:55 am

By any chance, are you on Godaddy hosting?
shannah
 
Posts: 4457
Joined: Wed Dec 31, 1969 5:00 pm


Return to Web Auction Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests

cron
Powered by Dataface
© 2005-2007 Steve Hannah All rights reserved